Informatie

Wie zijn de Widows Sons?

De Widows Sons is een internationale vereniging van maconnieke motor enthousiastelingen. Je vindt afdelingen, de zgn. Chapters, wereldwijd in tientallen landen en sinds kort ook in Nederland.

Voor wie?

We zijn een maconnieke motorvereniging voor iedere reguliere Vrijmetselaar die naast de loges, consistories, kapittels, bouwhutten, ook de behoefte heeft om de gezamenlijke passie voor het motorrijden te delen met gelijkgestemde broeders.

Wat doen we?

Eenvoudig, we genieten door samen op de motor te toeren, een koffiestop te maken en op gezette tijden te eindigen met een BBQ.

Zij die dit wensen kunnen mee naar één van de vele internationale Widows Sons bijeenkomsten in geheel Europa en ver daarbuiten. We zijn overal welkom in onze broederketen. Ook zetten we ons in voor de maatschappij door af en toe geld in te zamelen voor een goed doel.  

Heeft u interesse?

Bent u een echte Biker die naast het rokkostuum ook wel eens zin heeft in een Biker BBQ? Of bent u een maconnieke motorrijder die zijn comfortzone wenst en durft te vergroten? Dan heeft u alleen nog een motor nodig en u bent welkom bij onze wereldwijde Biker-Broederschap.

Heeft u vragen, stelt u ze dan per mail: secretaris@widowssons.nl